Toto

WORLD POKER TOUR® MENGETENGAHKAN EMPAT ORGANISASI WANITA UNTUK HARI WANITA ANTARABANGSA

Tour® menyinari empat organisasi yang menyokong keterangkuman untuk wanita di seluruh industri Pengeluaran SGP poker; Siri Poker Antarabangsa Wanita (LIPS), Liga Negara Poker (PLoN), Kuasa Poker, dan Persatuan Poker Wanita (WPA).

Siri Poker Antarabangsa Wanita ialah organisasi bukan untung yang menyediakan akses yang lebih besar kepada poker untuk wanita melalui acara langsung yang dihoskan mereka di seluruh Amerika Syarikat.

“Siri Poker Antarabangsa Wanita ialah lawatan poker pertama yang ditubuhkan untuk wanita dan mengembangkan Data SGP permainan poker melalui acara langsung dan dalam talian di seluruh Amerika Syarikat,” kata Lupe Soto, pengasas LIPS.

Poker League of Nations ialah organisasi antarabangsa yang secara aktif meningkatkan penyertaan wanita dalam poker melalui acara khas, peluang mempertaruhkan, dan komunitinya.

“Komuniti kami mengalu-alukan semua yang sejajar dengan matlamat kami untuk memperkasakan wanita melalui permainan poker,” kata Lena Evans, Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengasas Poker League of Nations. “Kami berhasrat untuk menjadikan wanita lebih yakin dalam semua aspek kehidupan melalui mengasah kemahiran yang diperlukan untuk berjaya di meja poker”

Kuasa Poker memberi tumpuan kepada perkaitan antara pelajaran berharga yang terdapat dalam permainan poker dan aplikasi kehidupan sebenar pelajaran tersebut.

“Organisasi kami berkongsi komitmen untuk membawa lebih ramai wanita ke meja dan memperkasakan mereka dengan kemahiran mengubah permainan,” kata Erin Lydon, GM Poker Power. “Kuasa poker ialah dengan bermain permainan strategi, kita belajar untuk menguasai permainan kepimpinan. Apabila lebih ramai wanita belajar dan bermain, impaknya akan menjadi transformasi untuk generasi akan datang. Sudah tiba masanya untuk berhenti bermain untuk tidak kalah dan mula bermain untuk menang.”

Persatuan Poker Wanita berusaha untuk menyokong semua wanita dalam industri poker melalui peningkatan pendedahan pemain poker wanita semasa dan memupuk pemain wanita baharu dalam komuniti.

“Persatuan Poker Wanita (WPA) ialah sebuah organisasi bukan untung, semua sukarelawan yang bekerja tanpa jemu untuk memperkasa, meningkatkan dan mendidik wanita dalam poker. WPA menyokong Keluaran SGP mereka yang menyokong wanita dalam poker,” kata Tara Windsor-Smith, Naib Presiden WPA. “Adalah penting bahawa wanita, pada mana-mana peringkat perjalanan poker mereka, sentiasa berasa dialu-alukan dan disokong, serta mengetahui sumber yang tersedia untuk mereka dalam komuniti poker. Melalui perkongsian strategik dan bernas dalam industri poker dan program WPA yang bertujuan, kami Togel Singapore terus memberi kesedaran kepada wanita dalam poker dalam industri kami. Ini telah menghasilkan perubahan positif dan inisiatif berfikiran ke hadapan yang diiktiraf dan dijalankan di seluruh dunia oleh pengendali poker dan komuniti poker. Apa yang telah dicapai sepanjang dekad yang lalu untuk pengiktirafan dan kemajuan wanita dalam poker, sungguh menakjubkan! Walau bagaimanapun, kerja itu belum selesai, dan WPA masih mempunyai banyak lagi yang perlu dilakukan.”

WPT ® berbangga untuk menghormati wanita yang telah membantu membina dan memperkaya Jelajah Poker Dunia. Ini termasuk Angelica Hael ( Naib Presiden Pengurusan Pelancongan Global ), Hermance Blum (Naib Presiden Pemasaran), Deborah Frazzetta ( Naib Presiden Kewangan), Loc Sondheim (Pengarah Eksekutif Jualan dan Pengedaran Iklan), Cathy Zhao (Pengarah Kanan Pengurusan Pelancongan Global) , Mandy Glogow (Penerbit Penyelia), Chelsea McGuire (Pengarah Kanan, Hal Ehwal Perniagaan & Undang-undang), Lynn Gilmartin (WPT Anchor), serta seluruh wanita yang menyokong acara WPT dari semua sudut.