Toto

Mantan eksekutif MGM Resorts diangkat dadi CEO Crown Perth

operator casino Australia Crown Resorts Ltd wis jeneng mantan eksekutif MGM Resorts International David Tsai minangka pangareping eksekutif sabanjuré Totobet HK panggonan Crown Perth sawijining (digambar ing foto file).

Janjian kasebut tundhuk persetujuan peraturan, ujare ana woro-woro.

Rencanane Pak Tsai bakal miwiti peran anyar “ing taun iki”. Dheweke paling anyar presiden grup Midwest ing MGM Resorts.

Sadurunge, lan liwat periode dasawarsa, wis posisi Manajemen senior ing properti klompok casino basis Amerika Serikat, kalebu ing Las Vegas, Nevada. MGM Resorts punika tiyang sepah saka operator casino Macau MGM China Holdings Ltd.

Crown Resorts, bubar dijupuk liwat dening entitas disambung kanggo perusahaan investasi pribadi US basis Blackstone Inc, mlaku Komplek casino ing Crown Melbourne ing Victoria; Crown Perth, Australia Kulon; lan Crown Sydney ing New South Wales. Inquiries peraturan saben dening kabeh telung negara wis ketemu klompok casino ora cocog kanggo lisensi game ing saben yurisdiksi. Nanging perusahaan bisa terus operate ing pengawasan ketat.

“Minangka CEO Crown Perth, David bakal mimpin rencana tumindak remediation Pragmatic play ing Australia Kulon lan bisa karo Papan Crown Perth lan mentas diangkat monitor sawijining, Paul Steel, kanggo ngleksanakake Rekomendasi saka Perth Casino Komisi Royal,”Sa Crown Resorts. ‘ Kepala eksekutif Ciarán Carruthers ing komentar sing disiapake kalebu ing woro-woro Sabtu.

Pak Carruthers njupuk minangka CEO klompok Crown Resorts ing awal September , sawise luwih saka limang taun minangka pangareping operasi saka property Wynn Macau, bagéan saka portofolio saka operator casino Macau Wynn Macau Ltd.

Perth Casino Komisi Royal wis tabled ing parlemen Australia Western ing Data Sydney pungkasan Maret laporan, kang ketemu Crown Resorts shortcomings ing anti-dhuwit langkah laundering lan minimalake gawe piala related gambling . Komisi wis ing laporan digawe kanggo operator casino lan pengatur sawetara Rekomendasi kanggo dandan.

Pengumuman Sabtu dening Crown Resorts nyebutake Pak Tsai ujar: “Aku ngarep-arep gabung karo tim lan kerja bareng karo dheweke kanggo ngirim rencana reformasi lan remediasi lan nggawe pengalaman sing ora bisa dilalekake kanggo para pelanggan.”