Toto

Century Entertainment kanggo Relaunch Tabel Game ing Desember

Century Entertainment ngarep-arep supaya bisa pulih maneh saka taun sing angel. Operator game table Kamboja mungkasi periode enem sasi ing 30. September karo HK5,84 mayuta-yuta ($ 747,000) ing utang ing sabuk sawijining, mudhun 72% taun-over-taun. Asil lantaran kanggo penutupan kasino ing Kamboja Pengeluaran HK lan usaha sakteruse dening perusahaan kanggo nggawa bali game table.

Senadyan Drop Terus, Century Optimis babagan Masa Depan
Saiki, Century Entertainment bisa uga duwe tanggal nalika kedadeyan kasebut, menehi wulan Desember sing paling mungkin kedadeyan kasebut. Perusahaan kasebut kudu ngrampungake sawetara masalah hukum lan uga mesthekake manawa tawaran kasebut bakal cocog karo langkah-langkah COVID sadurunge diluncurake maneh sektor game meja bisa dicoba.

Bisnis kasebut kudu bali kanthi lengkap, ujare perusahaan ing nganyari, ing taun 2023, lan game meja kudu diwiwiti ing Desember lan terus maju ing sawetara wulan sabanjure. Century Hiburan uga planning pamindhahan casinos kanggo Dara Sakor ing Provinsi Koh Kong, kang isih ngalami.

Kaputusan kanggo Pack munggah lan ninggalake wis teka sawise senar saka Demo Pragmatic investigations ing industri casino ing Kamboja karo Century Hiburan ngengkel kanggo mesthekake yen iku tetep transparent lan hukum-abiding, uga competitive.

The operator runs the business out of a casino in Sihanoukville which is connected to the company Chairman and CEO, Ng Man Sun, but a more attractive offer has been received by the company which has now decided to make the move. Ng has himself been described as a controversial former Macau gaming personality.

The road to recovery is still a long one, but the company has an idea of when it can turn a profit once again, expecting this to happen in November 2023. Still, Data SDY recovery for Century Entertainment will be possible on the condition that there are no other major disruptions in Cambodia and the region.

Cambodia is also determined to be delisted from the FATF’s grey list, with the country keen to convince the international watchdog that it has done a lot to clamp down on money laundering, human trafficking and other forms of corruption and crime.