Toto

Buffalo Bills Thrash the Tennessee Titans pada ‘Monday Night Football’ sambil Allen Mencapai Tanda

Monday Night Football melayan peminat dengan doubleheader unik yang menampilkan lebih daripada beberapa permainan yang luar biasa. Itu Result SGP menyerlahkan sebab petaruh harus memerhatikan Buffalo Bills, yang nampaknya serius tentang satu lagi larian Super Bowl tahun ini.

Bil Kerbau
Stefon Diggs dari Buffalo Bills, kedua dari kiri, meraikan bersama QB Josh Allen selepas TD dalam perlawanan Bola Sepak Malam Isnin pasukan menentang Tennessee Titans. The Bills kini 2-0 berikutan prestasi yang hampir tidak dapat dihalang dan terus menunjukkan sebab mereka adalah calon yang kuat untuk penampilan Super Bowl. (Imej: Associated Press )
The Bills and the Titans hanya menyumbang separuh daripada aksi NFL pada malam Isnin. Perlawanan kedua antara Philadelphia Eagles dan Minnesota Vikings menghasilkan satu lagi kemenangan lari. Keputusan itu menyaksikan dua lagi pasukan meningkat kepada 2-0 pada musim ini. Tetapi masih banyak bola sepak di hadapan.

Bills quarterback Josh Allen menambah empat touchdown pada pengiraannya pada hari Isnin, ketika pasukan itu mengekalkan permulaan musim ini tanpa kalah. Mereka menewaskan Tennessee Titans, 41-7.

Allen mengukuhkan pendahuluan pasukan sebagai pesaing Super Bowl tahun ini. Dia mengambil 317 ela di udara, melengkapkan 26 daripada 38 hantaran. Buffalo menang buat kali kedua tahun ini selepas membuka musim dengan kekalahan menentang juara Super Bowl LA Rams.

Bil yang Membuktikan Tidak Dapat Dihalang
Bills menunjukkan prestasi mereka apabila mereka mendahului pada pemanduan pembukaan mereka. Allen menemui Reggie Gilliam untuk menghadkan pemanduan 14-play, 75-yard untuk naik ke papan. Walaupun Titans bertindak balas dengan touchdown melalui lari ke belakang Derrick Henry, di situlah pertahanan Bills menarik garisan.

Kerbau terus mara satu demi satu siri. Matlamat lapangan dan TD meningkatkan kelebihan mereka ke atas Titan. Allen menemui sasarannya dengan menyambung dengan Stefon Diggs, dan perkongsian Allen-Diggs menghasilkan pukulan demi pukulan. Diggs mengakhiri malam dengan dua TD.

Walaupun segala-galanya nampaknya berjalan lancar untuk Bills, mereka juga terpaksa berhadapan dengan kecederaan yang berpotensi memusnahkan.

Pemain penjuru Dane Jackson terjatuh pada separuh masa pertama apabila kepala dan lehernya tersangkut ke belakang selepas perlanggaran kejam. Kakitangan perubatan pasukan bergegas ke padang, melumpuhkannya, dan membawanya ke ambulans yang menunggu. Berita baiknya ialah dia mempunyai mobiliti penuh di bahagian kakinya tetapi akan menjalani ujian lanjut.

Menjelang pertengahan suku ketiga, Bil naik 27-7. Belum selesai menunjuk-nunjuk, Allen dan Diggs bergabung sekali lagi untuk touchdown ketiga mereka, menjadikan kedudukan 34-7.

Sambil menyerlahkan persembahan, pemain belakang Matt Milano memintas Result Sidney hantaran sejauh 43 ela daripada Titans QB Ryan Tannehill. Sejak itu, Tennessee tidak mempunyai tempat untuk lari.

Buffalo dijangka menang, walaupun Tennessee dijangka akan memberikan lebih banyak perlawanan dan sekurang-kurangnya menampung penyebaran. Ia tidak datang dekat.

Viking tidak boleh bersaing
Serangan skuad Eagles memuncak apabila mereka bertemu pasukan Viking pada perlawanan kemudian. Jalen Hurts mengutip 301 ela pada separuh masa pertama, menamatkan malam dengan tiga sentuhan. Itu sudah cukup untuk memberi Philly kemenangan 24-7 ke atas Minnesota.

Dalam usaha untuk membuktikan dirinya sebagai peneraju baharu yang berpotensi untuk Eagles, Hurts terbukti tidak dapat dihalang. Dia pergi lima-untuk-lima dalam satu siri dan menumbuk ke zon akhir untuk TD.

QB nampaknya menemui mojonya. Dalam kemenangan pembukaan musim Eagles ke atas Detroit, Hurts gagal menyempurnakan hantaran dalam lima percubaan.

Bagi pihaknya, quarterback Viking Kirk Cousins ​​​​tidak mempunyai hari yang baik. Dia terlepas markah tiga kali, semuanya mengakibatkan pusing ganti. Dua daripadanya pergi terus ke pertahanan pertahanan Darius Slay.

Oddsmakers menjangkakan permainan dengan skor tinggi, tetapi ia tidak Togel Hongkong menghampiri markah 50 mata. Mereka juga berpendapat ini akan menjadi permainan yang lebih ketat, dengan saluran wang tidak banyak dipisahkan. Apabila Eagles mara kepada 2-0, sudah tiba masanya untuk menyesuaikan diri untuk Minggu 3 dan bersedia untuk mencabar barisan sekali lagi.